24 Mart 2011- YAY BurcuBugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi.
İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz.
Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.
Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki bütün sorunları halledebilirsiniz.
Güçlü cinselliğinizle onu tam anlamıyla kendinize bağlayabilirsiniz.
Sevdiğiniz yoksa sizi çok beğenen iki kişi arasında kalabilirsiniz. Seçiminizi yapmanız epey güç olabilir.
Sağlığınız şu sıralar gayet iyi.
Bu astrolog ne içiyor bunları yazarken çok merak ediyorum

Fırsat Fırsat diye diye nazar değdirecek maaşallah de bir arkadaş önce

Kararlıyız çok şükür, Durmak Yok Yola Devam...
O kıskananların gözleri çıksın , benim de mi diye soruyorsun ya seninde KISKANMA! Maaşallah de!
Kendime olan inancımı bir an yitirsem o aptal doktorların söylediklerine yenilirdim, taa ki Azrail dur diyene dek DURMAK YOK YOLA DEVAM, herkese inat değil bu yaşam kendime ödül, sadece kendime... Yoldan, öteden beriden sağdan-soldan haberler aldım eksik kaldı bir taraf ama olsun menzile yetişek için Gündüz-Gece gidiyoruz, yol boyunca yitirmedik mi hiç, e tabii ki gemi batarken farelerin hepsi gitti onlar gidince gemi batışını hızlandırdı ama umut varya şu umut hiç yitmedi işte o sebeple gidiyoruz, kontrolsüz güç güç değildir felsefesiyle hızlı hızlı değil, kontropl edilebilir biçimde.
Sevgili astroloğumuz birilerinden bahs etmiş yine ama uyku sersemiyken yazmış olabilir diyerek geçiştiriyoruz o kısımları

Sağlığım konusunda da yukarı da dedim ya, Durmak YOk Yola Devam...
Uzuuunn uzunn yazdım bilgisayarıma dosya depoma kaydettim sonra aklıma geldi burayı ihmal ediyorum diye döndüm hemen yorumla karışık yazdım birşeyler, bu akşamlık da bu kadar olsun...
Kalın Sağlıcakla