"suçu olan düşürülsün" diyosunuzda "aba altından sopayı" da eksik etmiyorsunuz bir kere TFF yi düşündüren konu gecen seneki lig tv gelirleri 600 milyon euro iken fb kume duserse 250 milyon euro ya inecek bu gibi bir suru sponsorluk anlaşmaları hayal olacak... tabi bunun gibi olaylarda fb heyetini cesaretlendirmekte ve nasıl olsa elimiz kuvvetli şeklinde BLÖF yaptırtmaktadır
Aba Altından Sopa Göstermek!
Haklısın aslında yaptığımız belki de budur, başkanımız yani Kulübün beyni demir parmaklıklar ardından henüz ortada ispatlanmış suçu yokken!
Lig TV gelirimiz düşecekse şike yapan düşmesin puan keselim diyen zihniyet bırak şikeci olmayı burada ağzıma alamayacağım kadar hain, suçludan daha suçludur zira YATAKÇIDAN ziyade bir konumdadır, şerefini kendi içinde sorgulaması gerekir ki neyle karşılaştıracağını bilememesi de gayet normaldir.
Fenerbahçe'nin eli kuvvetli değil mi, HAKLISIN; taraftar stada gelemesin diye ansızın beliren seyircisiz maç cezası, seyirciyi yaklaştırmayın stadın civarına uyarısı, ismini burada vermeyeceğim ancak bilinen SPONSORLUKLARIN iptalleri ki bu firmaların grupları hakkında yorum bile yapmıyorum! sonra eliniz de koz var çekiyorsunuz demek; ÇOK HAKLISINIZ bu takımın bu camianın çözümleyemediğiniz en önemli noktası "12 NUMARA"...
Siz hiç Saraçoğlunun hemen altında bulunan Fenerium'u görme cesaretinde bulundunuz mu hele ki takım tüm sponsorluklarını yitirdiğinde! Gözlerimin önünde hala 80'li yaşlarını geçeli yıllar olmuş bir teyze, ağlıyoru ama yerlerde sürünmüyor, Fenerium'dan iki parça ürün alsın da takımına katkısı olsun diye, işte kimsenin çözemediği bu büyük güç!
Eğer şike yapıldıysa bunu FENERBAHÇE ya da X takımı kendi kendisine yapmadı, şikeli maç adetiyle şikeye karışan takım adetinde ki FARK neden acaba kimse bunu sorgulamıyor, kimse sormuyor Aziz YILDIRIM sen neden parmaklıkların ardındadın halen diye, suç örgütü mü, şike mi ya da herneyse!!!
Geçtiğimiz günlerde Başkan Aziz YILDIRIM'ın TFF'ye mektubu çok önemli bir göstergedir; En az orada bulunan diğer takımlar kadar temiziz...
Ve ben diyorum ki Rahmetli Canaydın Başkan görüyor bu yaşananları....
Hepsi bir kenara olaylar tam da bu aşamadayken Galatasaray temiz Beşiktaş'ta ucundan bulaşmış saylanmaz, Trabzon zaten tertemiz VURUN FENERBAHÇE ye yapan zihniyet 10yıl sonra aman efendim zaman efendim türkülerini çııracaklardır, tıpkı Kızıl YILDIZ takımının Yugoslavya'nın yıkılış galyanını başlatması gibi...
Sevgi ve Saygı ile...