Reklamlar
En Cazip Avantajlarla Cep Telefonları 

Gönderen Konu: Güzel Sanatlar Fakültesi || KURULUŞ  (Okunma sayısı 432 defa)

Çevrimdışı admin

• AİBÜ
  • Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Site Puanı: 212
  • Fizik
    • aibü
Güzel Sanatlar Fakültesi || KURULUŞ
« : 07 Ağustos 2010, 00:23:17 »
Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, 28/ 03/ 1983 tarihli ve 2809 sayılı Kanunun ek 30 uncu maddesine göre 31/ 01/ 2005 tarihinde kurulmuştur. Fakülte bünyesinde 2008 tarihinde Resim Bölümü ve Müzik Bilimleri Bölümü, 2010 yılında Seramik Bölümü Yüksek öğretim Kurulunun 2547 Sayılı Kanun’un 2880 Sayılı Kanun’la değişik 7/ d-2 maddesi uyarınca açılmıştır. 2010 yılı Aralık ayında fakülte binasının inşaatı tamamlanarak 2011- 2012 eğitim öğretim yılında özel yetenek sınavı ile öğrenci alınması planlanmaktadır.

Çevrimdışı myavuzdemir

• Yeni Üye
  • *
  • Site Puanı: 0
  • Müzik Öğretmenliği
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2010, 02:53:27 »
admin bilgi yanlışı vardır bu başlıkta.Güzel Sanatlar Fakültesi daha açılmadı.Bu sene inşaatı bitecek.O senin bahsettiğin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'dür Eğitim Fakültesi'nde

Çevrimdışı ikarus

• Administrator
  • Harbi ibukampuslü
  • Site Puanı: 128
  • İşletme
    • ibuluların sanal kampüsü
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2010, 02:59:40 »
admin bilgi yanlışı vardır bu başlıkta.Güzel Sanatlar Fakültesi daha açılmadı.Bu sene inşaatı bitecek.O senin bahsettiğin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'dür Eğitim Fakültesi'nde
Binasının bitmemiş olması açılmadığı  anlamına gelmez. Buyrun web sitesi http://www.gsf.ibu.edu.tr/

Çevrimdışı admin

• AİBÜ
  • Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Site Puanı: 212
  • Fizik
    • aibü
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2010, 12:43:09 »
Arkadaşalr bölüm resmen var, açıkalamya dikkat edersek hali hazırda bulunan bölümünden bahs ediyor,
Üniversiteler sadece lisans eğitimiyle meşgul kurumlar olmadığı için yanlızca akademisyenlerden oluşan bölümlerde makbuldür.

Yani sonuç olarak yanlışlık ya da eksiklik yok, Güzel Sanatlar Fakültemizin inşaatı en kısa zamanda tamamlandığında yeni yeni bölümlerde geliyor ...