RESMİ DUYURU : 2012 Bahar HARÇ ve Ders Kayıtları2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi harç (katkı payı ve öğrenim ücreti) ödemeleri 21.02.2012 tarihinde başlayacaktır.
Öğrencilerimiz, bu tarihten sonra Türkiye İş Bankasının yurt içindeki her hangi bir şubesinden öğrenci numarasını beyan ederek ödeme yapabilirler.
Harç ödemeleri 05 Mart 2012 tarihinde sona erecektir.Yapılan ders kaydının kesinleşmesi için öğrencinin, harcını anılan tarihe kadar ödenmesi gerekmektedir. Aksi halde yapmış olduğu
ders kaydı işleme alınmayacaktır.(Bu durumda öğrenci; Üniversitemiz Kayıt Kabul İşleri Yönetmeliğinin 12'nci maddesi ve 2011/1174 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 1 ve 2'nci maddeleri gereğince hiç ders almamış olacak ve girdiği sınavlar ile aldığı notlar işleme alınmayacak.)
Azami öğrenim süresini aşmamış öğrenciler, Üniversite Yönetim Kurulunca belirlenen dönemlik harç miktarı kadar ödeme yapacaklar.
Azami öğrenim süresini aşan öğrenciler ise, kayıtlandıkları derslerin kredi toplamı kadar kredi başına hesaplanan harcı ödeyecekler.
Özet olarak öğrencilerimiz, önce derslerini seçecekler;
Danışman Onayından sonra harçlarını ödeyeceklerdir.İnternet Üzerinden Ders Kayıtları
08.02.2012 Tarihi Saat 12.00 dan itibaren konu üzerinden en hızlı biçimde duyurulacaktır. Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönem de açılan Fakülte, Bölüm ve Enstitüleri en hızlı
aibü sanal kampüsü aracılığı ile öğrenebileceksiniz.