2009-2010 Öğretim yılı II. Yarıyılında aşağıda belirtilen üniversitemiz birimlerinde, Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Usul ve Esaslarına göre birimlerin oluşturdukları komisyonlar tarafından seçilerek 15.02.2010 tarihinden itibaren kısmi zamanlı statüde öğrenci çalıştırılacaktır.
KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA KOŞULLARI1- Kısmi zamanlı olarak çalıştırılan öğrencilerin çalışma süreleri günde 3 saat, haftada en çok 15 saattir.
2- Çalışma süresinin haftanın günlerine dağılımı, işin başlama ve bitim saatleri birim yöneticilerince belirlenir.
3- Kanunlarda milli bayram ve genel tatil olarak kabul edilen günlerde çalışılmaması esas olmakla birlikte, hafta sonu, gece ve resmi tatil günlerinde açık olan birimlerde işin gerektirdiği durumlarda kısmi zamanlı öğrenci, birim yöneticisinin isteği üzerine bu günlerde çalışmak zorundadır.
4- Kısmi zamanlı olarak çalıştırılan öğrenciler, bu çalışmalarından dolayı işçi olarak kabul edilemez.
5- Kısmi zamanlı öğrenciler, sosyal güvenlik yönünden 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı sayılır ve haklarında sadece iş kazası ve meslek hastalığı sigortası hükümleri uygulanır.
6- Kısmi zamanlı olarak çalıştırılan öğrencilere puantaj kayıtlarına göre 1 saatlik çalışma karşılığı olarak asgari ücret saat ücreti ödenir.
İŞE GİRİŞ İŞLEMLERİ İÇİN İSTENEN BELGELER1-
Başvuru Formu2- Nüfus cüzdanı fotokopisi
3- Bir adet fotoğraf
4-
Sözleşme5- Çalışacak olanın kendi adına T.C.Ziraat Bankası IBAN numarası
NOT: İşe başlayacağı kesinleşen öğrencilerin, göreve başlamadan 1 gün önce başvuru için istenen belgeler ile birlikte Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına gelerek Sosyal Güvenlik Kurumu girişlerini yaptırmaları gerekmektedir. SGK girişi yapılmayan öğrencilerin ücret ödemeleri mümkün olmamaktadır. İşten ayrılan öğrenciler ise 3 gün içinde SKS Daire Başkanlığına bildirilmelidir.
Hangi Birime Kaç Öğrenci Alınacağı İle İlgili Olarak
bu adresi inceleyebilirsiniz.
Toplam istihdam
150 kişi civarındadır.