Gönderen Konu: MD abone sayısı 1836'ya düşmüş...  (Okunma sayısı 67 defa)

Çevrimiçi admin

• Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Site Puanı: 168
  • Fizik
    • aibü
MD abone sayısı 1836'ya düşmüş...
« : 30 Temmuz 2010, 14:54:07 »
Sosyal paylaşım sitesinde maalesef MD'nin profilinde yazan iletiyi aynen aktarıyorum;

MD abone sayısı 1836'ya düşmüş... Kasası da tam takır, üstelik borcu da var. İlgili arkadaşlardan ricam MD'ye arkadaşlarını abone etmeleri. Platin, altın, gümüş ve bronz abonelikleri de unutmayalım eğer keseniz müsaitse. teşekkürler. www.matematikdunyasi.org

Bir paket sigara ortalama 5 TL ki bir çoğu daha pahalı. Yıllık sadece 16 TL'ye eşsiz bir esere sahip oluyorsunuz.

Diyelim ki ihtiyacınız yok ve maddi imkanınız var; sizin yerinize dergiyi ihtiyacı olan ama maddi imkanı olmayan arkadaşlarımıza iletelim.

Yıllık herhangi bir derginin abonelik fiyatı 50-60TL civarlarında , MD 2 yıldır zam yapmamak hatta bırakın zam yapmayı kapanmamak için dergiyi aksatmamak için gönüllü arkadaşalrımzı ve hocalarımız sayesinde yaşatılıyor, Nesin Vakfı'nın desteği, Bilgi Üniversitesi'nin desteği haricinde çok az sayıda kurumsal sponsoru var, aklı başında nadir dergilerden olan MD'mizi yaşatmak için siz değerli dostlardan destek bekliyoruz. Yıılık 16 TL'ye kolayca abone olabileceğiniz aynı zamanda yardımda bulunmak isterseniz fiyatları aşağıda belirttim.

İlgilenenler bana ulaşabilir, MD'nin kendi sayfasından iletişime geçebilir.

İlgi ve Bilgilerinize Sunar,

Hassasiyetiniz için Teşekkür Ederim.

Bireysel - Platin (100 TL)
Bireysel - Altın (75 TL)
Bireysel - Gümüş (50 TL)
Bireysel - Bronz (25 TL)
Bireysel - Normal (16 TL)
Toplu Abonelik (kişi başına 14,00 TL) --> 10 Kişi ve üzerinde Tek Adres Aboneliklerinde Geçerlidir.
Yurtdışından Abonelik (40 TL)

Çevrimdışı ftmcr

• Emekli Admin
  • ibukampus Demirbaşı
  • Site Puanı: 251
  • Matematik Öğretmeni
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2010, 23:50:51 »
Yıllık sadece 16 TL

altını çizmek istedim. tüm matematikseverlere sesleniyoruz.

Çevrimiçi admin

• Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Fizik
    • aibü
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2010, 00:02:32 »
Yıllık sadece 16 TL

altını çizmek istedim. tüm matematikseverlere sesleniyoruz.

Bugün kendisinin matematikçi olduğunu söyleyen sıfaten de MATEMATİKÇİ olan lakin bu duruma ilk defa bu kadar üzüldüğüm bir durum oldu, MD dedim o da ne dedi; normaldir hani herkes kısaltmaları bilmeyebilir; Matematik Dünyası dedim , o da ne dedi, hani dergi varya Ali Hoca'nın yrütmeliğinde bizler için yazılan bir dergi diye bahs ettim ve maalesef hiç haberleri yoktu, üzüldüm.

Almaya gücümüz yoksa bile bana haber iletin bir çözüm sunmaya çalışalım kaldi ki YILLIK SADECE 16TL :)

Çevrimdışı ftmcr

• Emekli Admin
  • ibukampus Demirbaşı
  • Site Puanı: 251
  • Matematik Öğretmeni
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2010, 00:27:46 »

ee kabahat Ali hoca da reklam yapmıyor ki  ;D

işte acı gerçekler

Çevrimiçi admin

• Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Fizik
    • aibü
« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2010, 00:35:03 »

ee kabahat Ali hoca da reklam yapmıyor ki  ;D

işte acı gerçekler

Haklısın hocam , en son gelen maillerde de açıkca yazmış piyasaya 60Bin TL borcumuz var diye :)
Ne olur ki Kanal bilmem neye reklam verse :D