Reklamlar
En Cazip Avantajlarla Cep Telefonları 

Gönderen Konu: Kaygan Zemin | E.S.E.K. Espri Standartları Enstitüsü Kurumu  (Okunma sayısı 459 defa)

Çevrimdışı admin

• AİBÜ
  • Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Site Puanı: 212
  • Fizik
    • aibü
İstanbul'a dönüp ilk fırsatta gitmeli diye düşündüğüm oyun hakkında sizlere de bilgi aktarmak istedim.
Detayları edindiğimde size aktarmaya çalışacağım :)

Yazan & Yöneten :
Uğur Uludağ
Oyuncular : Yosi Mizrahi,Yağmur Kaşifoğlu, Hakan Bilgin, Doğa Rutkay, Murat Akkoyunlu, Barış Ataş, Koray Şahinbaş, Funda Kurt

Oyun Hakkında :
Hiç bir komedi, sezona bu kadar iddialı başlamadı.

Espri Standartları Enstitüsü Kurumu'ndan yeni bir kahkaha bombası.

3. Türden Yakın İlişkiler, Tanrım Beni Baştan Yarat ve 27 Numara ile komediye getirdikleri boyutla adından sıkça söz ettiren ekibin, bu yeni oyununda yine eğlence sizleri bekliyor.

Karınızla, kocanızla, eski sevgilinizle, yeni sevgilinizle, sevgili adayınızla, çıktığınız çocukla, konuştuğunuz kızla, platoniğinizle, en yakın arkadaşınızla, onun sevgilisiyle, onun sevgilisinin diğer sevgilisiyle, en büyük aşkınızla, tek gecelik ilişkinizle; kısacası sevgiyi bir an olsun paylaşma gafletinde bulunduğunuz karşı cinsle ilişkilerinizi yeniden sorgulayacaksınız.

"Beraber eğlenemeyen insanlar, beraber bir gelecek kuramazlar."

E.S.E.K.

Çevrimdışı admin

• AİBÜ
  • Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Fizik
    • aibü
Kaygan Zemin Oyununa Gidiyoruz
« Yanıtla #1 : 17 Kasım 2010, 15:35:23 »
27 Kasım 2010, 21:00'da başlayacak oyuna 20 Kasım 2010 günü öğlen saatlerinde toplu bilet alımı yapacağız, Oyun son demlerinde artık, kaçırmamak için son fırsatlar yani :D

Katılmak İsteyen arkadaşlar için facebook etkinlik sayfası oluşturdum.

Haydi Bakalım bekliyorum herkesleri, Kaygan Zemin'e

Kaygan Zemin | E.S.E.K. Espri Standartları Enstitüsü Kurumu
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2010, 02:53:04 Gönderen: admin »

Çevrimdışı admin

• AİBÜ
  • Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Fizik
    • aibü
« Yanıtla #2 : 27 Kasım 2010, 02:53:51 »
Ben biletlerimi aldım, yarın son perdeye gidiyoruz birkaç arkadaş, İstanbul'da olan , buralara gelebilecek olan, yolu düşen olursa bekleriz...

Çevrimdışı admin

• AİBÜ
  • Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Fizik
    • aibü
« Yanıtla #3 : 28 Kasım 2010, 04:08:40 »
Oyun athmin ettiğimden daha güzeldi, sanıırm son perde olması ve Onur Bayraktar'ın hayata vedası  sebebiyle yorgun düşen oyuncular küçük bir OYUN daha oynayıp biz seyircileri de oyuna kattılar yaklaşık 15 dk kadar oyun soru cevap biimine döndü bütün salon gülüyordu pyuncularda dahil :D

Onur Bayraktar'ın  da manen aramızda olduğu oyun için başta DOğa ve Yağmur olmak üzere tüm oyunculara ibukampus adına teşekkürlerimi sundum :D