Öyleyse Eğitim fakültesi içerisinde yeterince tahşidat yapılmamış olmalı.
Genç Topluluklar (yeni kurulmuş olanlar) çok istenmese de kabuklarından çıkarken bir miktar sorun yaşıyorlar, tabii ki belirli nedenleri ve gerekçeleri vardır, bunların bir kısmı bürokratik bir kısmı ise başkan ve birkaç kişinin dışında ilgi görmeyen ANGARYA iş denilen kısımlar...
Üniversite dernekleri / toplulukları / grupları paylaşımları ve gönüllülüğü kullanabilmek içindir tam da bu sebeple henüz hiç görmedim ki ben şu topluluğu bulayım , gidip çalışalım diyen bir öğrenci!
Yukarı da belirttiğim duruma dair de gerekçeler sunabilirim, kime , nasıl, neden , niçin ulaşacağımı bilemiyorum, baktım bulamadım ya da mesaj yazan üyemiz gibi bakın ben buldum, arıyorum diyen de olacaktır...
Topluluklarımızın öğrencilerin tamamıyla iletişim problemi olduğu aşikar ibukampus olarak biz konuya dair çözümsel olmaya çalışıyoruz lakin "size ne gerek var, biz duyururuz" diyen toplulukları da gördüm maalesef, üzücü...
Lacrimosa arkadaşımızın bahsi üzere Girişimcilik Topluluğu başta olmak üzere tüm toplulukları önce platformumuza sonra da tüm öğrencilerimiz ile iletişim için çözüm bulmaya davet ederken ÖĞRENCİLERİMİZİ de DUYARLILIĞA davet ediyorum...
Gün olup mezuniyetinizi aldığınızda elinizde ki kağıt parçaları sizi pek bir yere götürmeyecektir , emin olun!