Reklamlar
En Cazip Avantajlarla Cep Telefonları 

Gönderen Konu: Hayatımın fikri 2008 Finalistlerinden HASAN YILDIZ  (Okunma sayısı 433 defa)

Çevrimdışı ftmcr

• Emekli Admin
  • ibukampus Demirbaşı
  • Site Puanı: 260
  • Matematik Öğretmeni
Hayatımın fikri 2008 Finalistlerinden HASAN YILDIZ
« : 22 Eylül 2009, 21:34:24 »

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde geçtiğimiz Cuma günü “Hayatımın Fikri Gençlik için Girişimcilik”projesiyle ilgili bir tanıtım toplantısı düzenlendi. 2007-2008 eğitim döneminde gerçekleştirilen projede finale kalma başarısı gösteren Hasan Yıldız’ın, ***** YTL’lik destekle işini kurma aşamasında olduğu açıklandı.

Avea’nın 2006 yılında, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) işbirliği ile hayata geçirdiği ve gençleri girişimciliğe yönlendiren “Hayatımın Fikri Gençlik için Girişimcilik” projesi üçüncü yılına başlıyor.

Projenin Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kültür Merkezi Pembe Salon’unda gerçekleştirilen tanıtım toplantısı, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Kılıç ve öğretim görevlilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Avea Sosyal Sorumluluk ve Kurumsal İlişkiler Departmanı Müdürü Elif Ergün, “TOG işbirliği ile sürdürdüğümüz Hayatımın Fikri Projesi çerçevesinde 2006 yılından bu yana toplam 9 farklı üniversitede, 3900 gence toplam 1482 saat eğitim ve danışmanlık verildi, 471 iş fikri projelendirildi. Toplam fon miktarımız ise 713.000 YTL’ye ulaştı. Önümüzdeki dönemde de amacımız, projemizin etki alanını genişleterek, daha çok gence girişimcilik ruhunu aşılamak ve girişimcilik konusunda gençlerimizin ve üniversitelerimizin referans kaynağı olmak.”dedi.

TOG Kaynak Geliştirme ve İletişim Departmanı Yöneticisi Burcu Haylaz ise konuşmasında, “Toplum Gönüllüleri’nin temel amacı gençlerin kişisel gelişimine çok yönlü destek vermektir.Bu amaçla gençlerin öncülüğünde birçok proje hayata geçiriyoruz. Avea işbirliği ile 3. Yılına girdiğimiz Hayatımın Fikri ile de gençleri sadece sosyal olarak değil ekonomik olarak da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Gençlerin ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde durabildikleri noktada aktif birer yurttaş olarak toplumsal yaşama daha etkin katılım sağlayacaklarına inanıyoruz. Bu projeye verdiği destek Avea’nın ülke gençliğine verdiği önemin, gençlere duyduğu güvenin anlamını göstermektedir.” dedi.
Bolu Finalisti

2008-2009 eğitim dönemi boyunca 10 üniversitede yürütülecek Hayatımın Fikri Projesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde ikinci yılına başladı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde, 2007-2008 eğitim döneminde gerçekleştirilen projede finale kalan Hasan Yıldız’ın , “Fizik Deney Seti” iş fikri ile ***** YTL’lik destekle işini kurma aşamasında olduğu açıklandı.

« Son Düzenleme: 22 Eylül 2009, 23:07:13 Gönderen: admin »

Çevrimdışı ftmcr

• Emekli Admin
  • ibukampus Demirbaşı
  • Matematik Öğretmeni
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2009, 21:35:05 »
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2010, 03:05:21 Gönderen: admin »

Çevrimdışı admin

• AİBÜ
  • Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Site Puanı: 212
  • Fizik
    • aibü
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2009, 22:51:07 »
Bismillahirrahmanirrahim,
Ne gerek vardı ki!
Yine de nezaketine teşekkürler hocam. İnşallah bu yılda üniversiteler listesinde İzzet Baysal Üniversitesi yine yer alırda arkadaşlarımız Fikirlerini ortaya koyarlar. Ayrıca 2009 yılı için üniversitemizden 1 proje yine var ve oldukça iddialı, umarım o da destek alır.
Hepinize Bol Fikirli Günler

Çevrimdışı ftmcr

• Emekli Admin
  • ibukampus Demirbaşı
  • Matematik Öğretmeni
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2009, 22:51:47 »
Örnek olsun arkadaşlarımıza diye sayın admin :)

Çevrimdışı asosyalistik

• ibulu
  • *
  • Site Puanı: 3
  • Gıda Müh.
    • Asosyalistik Bi' Dünya
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2009, 11:27:09 »
Niye canım iyi etmiş çocuk. Vay be admin eski toglulardanmış :D

Çevrimdışı admin

• AİBÜ
  • Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Fizik
    • aibü
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2009, 13:28:32 »
Niye canım iyi etmiş çocuk. Vay be admin eski toglulardanmış :D

Bizim devrimizde TOG çok farklıydı :)

Çevrimdışı admin

• AİBÜ
  • Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Fizik
    • aibü
« Yanıtla #6 : 08 Ekim 2009, 23:42:01 »

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde geçtiğimiz Cuma günü “Hayatımın Fikri Gençlik için Girişimcilik”projesiyle ilgili bir tanıtım toplantısı düzenlendi. 2007-2008 eğitim döneminde gerçekleştirilen projede finale kalma başarısı gösteren Hasan Yıldız’ın, ***** YTL’lik destekle işini kurma aşamasında olduğu açıklandı.

...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde, 2007-2008 eğitim döneminde gerçekleştirilen projede finale kalan Hasan Yıldız’ın , “Fizik Deney Seti” iş fikri ile ***** YTL’lik destekle işini kurma aşamasında olduğu açıklandı.

Bu arada işimi kurdum arkadaşlar, bir miktar süreç geçti üstünden, bana sunulan kocaman TOG armalı çekim hep yanımda ve en büyük referansım :)
İstanbul'a yolunuz düşerse çayımı içmeye beklerim!

Çevrimdışı Trujillo

• Harbi ibukampuslü
  • Site Puanı: 34
  • Yüksek Lisans - Bitki Biyoteknolojisi
« Yanıtla #7 : 24 Ekim 2009, 15:04:26 »
2009 Hayatımın fikri finali 4 Kasımda...
Bütün sözlerim gitarımın telinde...

Çevrimdışı admin

• AİBÜ
  • Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Fizik
    • aibü
« Yanıtla #8 : 25 Ekim 2009, 12:54:48 »
2009 Hayatımın fikri finali 4 Kasımda...

Bu yıl Ramazan Bayramı sebebiyle biraz gecikti ama çok güzel olacak!
Üniversitemizden Semih arkadaşımız , törenden sonra burada sizlere gerekli paylaşımı yapacaktır.
Kendisine bol bol dualar ediyoruz, bu yıl ibu'nun sanırım tek temsilcisi....

Kalbimiz Seninle SEMİH!!!

Çevrimdışı Broker

• Yeni Üye
  • *
  • Site Puanı: 2
  • fizik
« Yanıtla #9 : 26 Ekim 2009, 14:03:24 »
Merhaba arkadaşlar gerçekten bana destek olduğunuz için hepinize çok çok teşekkürederim... elimden gelenin en iyisini yapacam...

Çevrimdışı Broker

• Yeni Üye
  • *
  • Site Puanı: 2
  • fizik
« Yanıtla #10 : 26 Ekim 2009, 14:21:02 »
Arkadaşlar  proje pazarına gitcekler listesinde MİNA ALTUNEVLEK ve MİRAY ÇELİKBİLEK  isimli iki arkadaşımız daha görünüyor ama tam emin değilim iş planlarını  hazırlamamışlar demişlerdi ama eğer onlarda törene gitceklerse her türlü desteğimizi esirgemeyelim...

Çevrimdışı admin

• AİBÜ
  • Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Fizik
    • aibü
« Yanıtla #11 : 26 Ekim 2009, 14:27:06 »
Arkadaşlar  proje pazarına gitcekler listesinde MİNA ALTUNEVLEK ve MİRAY ÇELİKBİLEK  isimli iki arkadaşımız daha görünüyor ama tam emin değilim iş planlarını  hazırlamamışlar demişlerdi ama eğer onlarda törene gitceklerse her türlü desteğimizi esirgemeyelim...

Eğer Üniversitemizden başka giden varsa duyan, gören, bilen bize bilgi verirse seviniriz.
Ama bildiğim kadarıyla gidecek olan bir tek semih (broker) var.
Üniversitemizden ve diğer üniversitelerden katılacak tüm finalistlere başarılar!!!