Reklamlar
En Cazip Avantajlarla Cep Telefonları 

Gönderen Konu: KYK 2010-2011 ÖĞRETİM YILI YURT BAŞVURU SONUCU  (Okunma sayısı 387 defa)

Çevrimdışı admin

• AİBÜ
  • Administrator
  • ibukampus Demirbaşı
  • Site Puanı: 212
  • Fizik
    • aibü

Çevrimdışı Kimmppa

• ibulu
  • *
  • Site Puanı: 1
KYK 2010-2011 ÖĞRETİM YILI YURT BAŞVURU SONUCU
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2010, 13:55:25 »
Ya ben yedeklerde kalmışım  :( yüksek ücretlilerde 174. sıradayım offf bana sıra geldiğinde nasıl başvurabilirim yurda ? Ya da benim nasıl haberim olacak sıranın bana geldiğinden ? Bir de kredi ve burs sonuçları ne zaman açıklanacak  ??? Ayrıca bugün 30 Ağutos Zfr Bayramı olduğundan bankalar kapalı yarın Bolu'ya geldiğimizde harcı nerde yatırabilirim ?
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2010, 14:00:20 Gönderen: Kimmppa »

Çevrimdışı oğuz

• Takılan Üye
  • **
  • Site Puanı: 7
  • Kamu Yönetimi
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2010, 14:02:41 »
Ya ben yedeklerde kalmışım  :( yüksek ücretlilerde 174. sıradayım offf bana sıra geldiğinde nasıl başvurabilirim yurda ? Ya da benim nasıl haberim olacak sıranın bana geldiğinden ? Bir de kredi ve burs sonuçları ne zaman açıklanacak  ???
Öncelikle hayırlı olsun. 20 eylülden itibaren yedek listeler bolu bölge müdürlüğünde açıklanacaktır. orada eğer listede olursanız hangi yurdun listesindeyseniz o yurda kayıt yaptırabilirsiniz. listelerde her hafta pazartesi günü yenilenmektedir. o yüzden listeleri takip etmeniz gerek. 174. sırada olduğunuzdan 1-2 hafta bekleyebilirsiniz :S Kredi burs sonuçları ise Kasım sonu Aralık başı gibi kyknın sitesinden ve okulda asılacak listelerden duyurulur.

Çevrimdışı Kimmppa

• ibulu
  • *
  • Site Puanı: 1
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2010, 18:53:25 »
Yani devlet yurduna girme şansım var mı =) Ben bana sıra gelmez zannediyordum. İlk iki - üç haftayı nerde geçireceğim orası da tam bir muamma ama olsun üninin yurduna da başvururum =)
Öncelikle hayırlı olsun. 20 eylülden itibaren yedek listeler bolu bölge müdürlüğünde açıklanacaktır. orada eğer listede olursanız hangi yurdun listesindeyseniz o yurda kayıt yaptırabilirsiniz. listelerde her hafta pazartesi günü yenilenmektedir. o yüzden listeleri takip etmeniz gerek. 174. sırada olduğunuzdan 1-2 hafta bekleyebilirsiniz :S Kredi burs sonuçları ise Kasım sonu Aralık başı gibi kyknın sitesinden ve okulda asılacak listelerden duyurulur.

Çevrimdışı Burak ELMAS

• Yeni Üye
  • *
  • Site Puanı: 0
  • Bilgisayar Öğretim Teknolojileri ve Eğitimi
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2010, 20:30:00 »
arkadaşlar merhaba bende yedeklerde yüksek ücretlide 53. sıradayım genelde yurtlarda ise 130 küsür ama ben yüksek ücretli istiyorum sizce yüksek ücretliye yerleşme ihtimalim nedir çok beklermiyim ?