Arkadaslar yurtta misafir ogrenci olarak kalan varsa güvenlik yeme icme odemeler hakında bilgi verebilir mi aaba?
Yurtlarda misafir öğrenci konaklaması kontenjanlar dahilinde yapılıyor. Öğretim yılının başlamasını takiben tabir-i caiz ise gelen giden hiç bitmiyor, herkes başını sokacak bir yer derdinde oluyor sonra orası daha iyiymiş ben oraya burası daha iyiymiş ben buraya diyenler olduğu üzre misafir konumunda konaklayan arkadaşalrımız oluşan boşluklara standart konaklamalı öğrenci konumunda yerleştiriliyor.
Misafir öğrenci olabilmeniz için ilgili yurt müdürlüğüne doğrudan ve şahsen başvurmalısınız, başvuru için bir takım temel evraklar istenebilir. Ödemeler günlük ya da insiyatife bağlı bulunarak haftalık yapılabiliyor.
Güvenlik konusunda neyi kast ettiğinizi anlayamadım ama yeme-içme konusunda devlet ya da mensubu yurtlarda yemek çin özel bir düzen mevcut değil yanlızca KYK'nın asil kayıtlı öğrencileri sabah kahvaştısı ve öğün yemekleri için bir miktar geri dönüşümsüz krediye sahip oluyor, onun haricinde açık kantin usülü. Üniversitemizin yemekhanesinde ücreti mukabili öğünsel yemek çıkmaktadır, bu sorunu böylece aşabilir ya da kantin veyehut aktivite merkezinde ki mekanları kullanabilirsiniz.
Bol Şanslar